menu

Behandelingen

De planning van een implantologie behandeling ziet er al volgt uit: Verwijderen element/botopbouw  met een eventuele noodvoorziening * helingsperiode van 6 weken tot 3 maanden Beoordelen botgenezing Botopbouw/implantaat plaatsen (eventuele noodvoorziening aanpassen) * helingsperiode van 6 weken tot 3 maanden Vrijleggen implantaat/plaatsen implantaat *helingsperiode van 2 maanden tot 3 maanden Tandarts start vervaardigen kroon of brug..

Lees meer

U heeft een afspraak  voor het plaatsen van implantaten. Deze behandeling vindt plaats onder plaatselijke verdoving. U mag gewoon eten en drinken van te voren. Afhankelijk van uw situatie is het mogelijk dat u twee recepten heeft ontvangen. Antibiotica: 1 uur voor behandeling innemen. Pijnstillers: 1 uur voor behandeling mee starten. Mond spoelvloeistof: dag van te voren mee beginnen..

Lees meer

U heeft een afspraak  voor het plaatsen van implantaten. Deze behandeling vindt plaats onder plaatselijke verdoving. U mag gewoon eten en drinken van te voren. Afhankelijk van uw situatie is het mogelijk dat u twee recepten heeft ontvangen. Antibiotica : 1 uur voor behandeling innemen. Pijnstillers : 1 uur voor behandeling mee starten. Mond spoelvloeistof: dag van te voren..

Lees meer

Hechtingen Meestal hechten we het tandvlees, dit gebeurt met een materiaal dat vanzelf oplost. Het oplossen van de hechting duurt ongeveer 1 tot 2 weken. Pijn en zwelling De verdoving is na ongeveer vier uur uitgewerkt. U kunt dan pijn krijgen. Deze is goed te bestrijden met pijnstillers. Hiervoor kunt u Paracetamol 500mg 4 maal..

Lees meer

Ook wel TMD (Temporo Mandibulaire Dysfunctie) genoemd. Dit is de meest gebruikte naam voor een veel voorkomende groep klachten van en rondom het kaakgewricht. Klachten Pijn in en om het kaakgewricht, die mensen vaak ervaren als oorpijn Pijn aan de onderkaak, zowel in rust als bij bewegen Uitstraling van pijn naar hoofd, hals, nek en schouders..

Lees meer

Deze behandeling vindt plaats onder plaatselijke verdoving. U kunt gewoon eten en drinken van tevoren. Afhankelijk van uw situatie is het mogelijk dat u twee recepten heeft ontvangen. Antibiotica : 1 uur voor behandeling innemen. Pijnstillers : 1 uur voor behandeling mee starten. Mond spoelvloeistof: dag van te voren mee beginnen 2 maal per dag…

Lees meer

Pijn en zwelling Onder plaatselijke verdoving verwijderen wij de ontsteking en brengen we een vulling aan in het wortelkanaal. De verdoving is na ongeveer vier uur uitgewerkt. U kunt dan pijn krijgen. Deze is echter goed te bestrijden met pijnstillers. Hiervoor kunt u Paracetamol 500mg 4 maal per dag innemen om de 6 uur, tot..

Lees meer

Ontstaan opening Het bot boven de wortels van de tanden of kiezen in de bovenkaak kan heel dun zijn. Daardoor kan soms door het trekken van een tand of kies een opening ontstaan, die een verbinding vormt tussen de neusbijholte en de mondholte. Door deze opening kan speeksel in de neusbijholte komen. De kans is..

Lees meer

Hechtingen Meestal hecht men het tandvlees, dit gebeurt met een materiaal dat vanzelf oplost. Het oplossen van de hechting duurt ongeveer 1 tot 2 weken. Pijn en zwelling  De verdoving is na ongeveer twee tot vier uur uitgewerkt. U kunt dan pijn krijgen. Deze is goed te bestrijden met pijnstillers. Hiervoor kunt u Paracetamol 500mg 4 maal..

Lees meer

Wij proberen de behandeling waarvoor uw tandarts of huisarts u doorverwijst direct uit te voeren. Mocht dit niet wenselijk zijn dan vindt eerst een consult plaats en daarna pas een afspraak voor behandeling. Zo nodig zullen wij ook direct contact opnemen met uw verwijzer voor overleg. Voor vrijwel alle behandelingen is het noodzakelijk dat de kaakchirurg..

Lees meer

Voor sommige mensen is een bezoek aan de tandarts of kaakchirurg niet prettig omdat zij daar bang voor zijn. Gelukkig kunnen bijna alle behandelingen, dankzij de grote expertise van onze ervaren behandelaars, worden uitgevoerd in een heel korte behandeltijd.  Wij hechten echter wel grote waarde aan het steriel behandelen en om die reden willen wij..

Lees meer