Werken bij

Werken bij

Onze praktijk is een onderdeel van Colosseum Dental. In de Benelux is Colosseum Dental de grootste dentale zorgverlener en heeft als doel de eerste keuze te zijn voor patienten en professionals in de mondzorg.

Werken bij ZBC de Kaakchirurg

Hoe is het om bij ons te werken en wat vinden we belangrijk dat jij meebrengt? 

  • We versterken elkaar; in zowel expertise, collegialiteit als diversiteit. 
  • We hebben aandacht voor elkaar; je presteert namelijk alleen maar goed als je ook lekker in je vel zit, zowel fysiek als mentaal en daar besteden we aandacht aan. 
  • We bieden je mooie kansen voor persoonlijke en klinische ontwikkeling.
  • Je deelt samen met ons een enorme passie voor uitermate tevreden patiënten.

Wij als praktijk worden ondersteund door het Dental Service Center, in Oosterhout, op het gebied van operationele- en klinische aangelegenheden, kwaliteitsvraagstukken, financiële administratie, HR, IT, Legal, PMS, facilitaire zaken, inkoop, marketing en communicatie, waardoor het behandelteam in onze praktijk zich volledig op de zorg van de patiënt kan richten.

De invulling van onze vacatures en de afhandeling van de bijbehorende sollicitatieprocedure worden begeleid door Colosseum Dental Benelux. Word jij onze nieuwe collega? 

Bekijk onze vacatures

Klik hier

 

 

Laat het ons weten!

Is er op dit moment geen vacature beschikbaar? Ook dan komen wij graag met jou in contact! Stuur een bericht naar: balie@dekaakchirurg.nl